Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2024 09:23

Beşiktaş’ta, Semanur Hacıoğlu’nun kullandığı motosiklet, ‘U’ dönüşü yapan hafif ticari araca çarptı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücü Semanur Hacıoğlu(25) kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 18 Mart Pazartesi saat 02.00 sıralarında Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Semanur Hacıoğlu’nun kullandığı motosiklet, cadde üzerinde ‘U’ dönüşü yapan A.Ö.’nün kullandığı 17 ST 964 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Hafif ticari aracın şoför kapısına çarpan motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu(25) ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

Kaza anı anbean güvenlik kameralarına yansırken, kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu’nun yaralı şekilde yerdeki hali ve hafif ticari araç sürücü A.Ö. görülüyor.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

“KENDİSİ HİÇBİR PİŞMANLIK HİSSİYATI YAŞAMADI, AİLESİNİ VE BİZLERİ ARAYIP ÖZÜR DİLEMEDİ”

Öte yandan olayla ilgili konuşan genç kızın sözlüsü Mustafa Subaşı, “Semanur motosikletle sol şeritte seyir halindeyken hafif ticari aracın, en sağ şeritten yasak olmasına rağmen ‘u’ dönüşü yaparak bir anda geçmesiyle kaza gerçekleşti. Semanur acil bir şekilde hastaneye götürüldü.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

Şahıs kesinlikle araçtan hiçbir şekilde inmeyip daha sonra da hastaneye gelip yardımda bulunmadı. Kendisi hiçbir pişmanlık hissiyatı yaşamamıştır. Hiçbir şekilde ailesini ve bizleri arayıp özür dilemedi. Şikayette bulunduk, olay görüntülerini aldık ama hiçbir sonuç alamadık.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

Kendisine denetimli serbestlik ve yurtdışı yasağı konuldu. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Demek ki biz birine zarar vermek isteyeceğimiz zaman bu kişiyi araçla onun üstüne kırarak, canını hiçe sayarak bunu yapabiliriz. Sonrasında da elimizi kolumuzu sallayarak dışarıda gezebiliriz. Ben bundan bunu çıkartıyorum” dedi.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

“9 GÜNDÜR KENDİSİNİ YOĞUN BAKIMDA, BİLİNCİ KAPALI ŞEKİLDE ENTÜBE EDİLDİ”

Subaşı, “9 gündür kendisini yoğun bakımda, bilinci kapalı şekilde entübe edildi. Olayın tekrardan savcılığa gitmesini, kamera görüntülerinin izlenmesini istiyoruz. Her şey zaten apaçık ortadadır. Şahsın dışarıda birine tekrar zarar vermesinin önlenmesini istiyoruz.

Semanur için adalet istiyoruz. Olayın yerinde kız arkadaşım canıyla cebelleşirken bazı kendini bilmez dışarıdaki insanlar cebine girip telefonunu çalmaya yeltenip, sonucunda başarılı da oldular. Olayı esnasında telefonunu da çalmışlar. Beni bir telefoncu aradı böyle bir telefonu satmaya geldiler diye bahsetti” diye konuştu.

Subaşı, sözlüsünün parmağındaki söz yüzüğünü kendi boynuna asıp uyanmasını bekliyor.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

“HERKESTEN SEMANUR İÇİN DUA ETMESİNİ İSTİYORUM”

11 gündür kızının yattığı hastane önünde bekleyen acılı anne Fatma Hacıoğlu “Kızımın durumu şuan kritik. Nefes alıp veriyor. Anlatılamayacak bir duygu. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kaza görüntülerini benden gizli tutuyorlardı. Dün akşam yanlışlıkla bana da gelmiş. Ben anlatamıyorum ama şu günün, ayın hatırına herkesten Semanur Hacıoğlu’na yavruma dua etmelerini istiyorum. Adalet er geç yerini bulacak. Benim yavrum 11 gündür canıyla uğraşıyor. Millet ramazan yapıyor. Ben 11 gündür hastanedeyim. Rabbimin adaletine güveniyorum” diye konuştu.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

ACILI BABA: “BU KASTEN OLMUŞ BİR OLAY, TAMAMEN CİNAYET”

Acılı baba Hüseyin Hacıoğlu ise “Kızımızın buraya yattığı günden beri 11 gündür buradayız. 7-24 buradayız. Buradan ayrılamıyoruz. Çünkü doktorlarımız bizden haber aldığınızda buna hazırlıklı olun. Bizden hiçbir zaman iyi bir haber çıkmayacaktır. Ama siz ümidinizi kesmeyin. Biz anne baba olarak daha sağlıklı şekilde ayakta durmamız gerekiyor. Biz bunun için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte İl valimizin özel kalemi beni aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti. İnceliğinden dolayı valimize teşekkür ediyoruz. Bizim burada beklediğimiz her hangi bir menfaatimiz yok. Şuan için maddi olarak hiçbir isteğimiz yok. Benim kızımın hayatı tehlikede. Benim kızım bu dünyaya dönmedikten sonra paranın pulun hiçbir önemi yok. Ben bir babayım. Ben acılıyım. Ben şunu diyorum. Bu ülkede adaletin yerini bulması lazım. Bu adaletin yerini bulması için kaç can daha feda etmemiz lazım? Ülkemizde terörden daha fazla trafik kazasında insanlar hayatını kaybediyor. Eğer bu konuda yasa, kanun bu kadar hafife alınıyorsa insanlar bunun rahatlığındandır ki hiçbir zaman sorumluluk alıp yola çıkmıyorlar. İnsan nasıl bir cana kıyabilir? Videolarda da görmüşsünüzdür. Bu kasten olmuş bir olay. Tamamen cinayet. Herkesten dua bekliyoruz. Semanur’un bir an önce aramıza dönmesini istiyoruz” diye konuştu.

Beşiktaşta u dönüşü kazası: Motosikletli Semanur  yaşam savaşı veriyor

 

 

Paylaşmak
2024 © Güncel Haberler. Her hakkı saklıdır.